Nieuws Hírek

Publiciteitsmogelijkheden bij uitgeverij Hongarije Magazine

Advertentieprijzen: zie onderaan


Most Magyarul! Hongarije Magazine

De afgelopen jaren is Most Magyarul! Hongarije Magazine op verschillende fronten druk bezig geweest. Dat heeft ons veel nieuwe abonnees en veel waardering van onze lezers opgeleverd. Naast participatie bij tal van evenementen zoals de Hongarije Fair, Hongarije Plaza, Hungaromania én de Fiets- en Wandelbeurs brachten wij een succesvolle tweede, derde en vierde editie uit van de Toerisme Special, die bij veel van deze en ook andere evenementen is uitgedeeld.

Eigen landkaart van Hongarije van Uitgeverij Hongarije Magazine

Vanwege de talloze verzoeken van belangstellenden bij onze stand op de Fiets- en Wandelbeurs in de RAI van 2013 om een landkaart van Hongarije, bracht uitgeverij Hongarije Magazine in samenwerking met Hongaarse partijen in februari 2014 een kaart van Hongarije uit. In 2017 is de tweede editie verschenen, die met Most Magyarul! Hongarije Magazine anummer 78 ook aan alle abonnees is toegezonden. Op deze kaart (70 cm breed, opgevouwen plm. 10 cm) staan naast door ons geselecteerde POI’s (Points of Interest), favoriete wandel- en fietsroutes, handige accommodaties en onbekende, maar vermeldenswaardige toeristische trekpleisters, ook infoblokken over campings en B&B's in Hongarije. De kaart is gratis uitgedeeld op de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs (11-12 februari 2017, 20.000 bezoekers) en zal net als onze Toerisme Specials op diverse plaatsen gratis verkrijgbaar zijn in de periode 2017-2018.


NB: Als u op de volgende editie van deze kaart (naar verwachting weer in 2019) zichtbaar wilt zijn met uw accommodatie, uw bereikbaarheid etc. dan kunt u voor een luttel bedrag meedoen met dit fantastische project van Uitgeverij Hongarije Magazine.
Reeds voor € 75,- ex btw krijgt u een markering op de kaart plus op de achterzijde een vermelding van naam en adres. Voor € 150,- krijgt u daar boven nog een kort artikeltje mét foto van uw accommodatie, activiteit etc

.

NIEUW: Balaton-Special

Hongarije Magazine Toerisme Special BALATON, editie 2018
Ook in 2018 gaan wij wellicht weer een Toerisme Special maken. Het betreft dit keer een editie met een extra Balaton-special. De specials zijn speciale Nederlandstalige edities van het Hongarije Magazine, waarin naast advertenties volop ruimte is voor PR-artikelen en gesponsorde artikelen van onze partners, adverteerders en andere organisaties. Uitgeverij Hongarije Magazine zorgt daarnaast voor een of twee onafhankelijke toeristische artikelen op het gebied van kleinschalig toerisme, recreatie, wandelen of fietsen. De Toerisme Special edities 2014 en 2016 hadden een totale oplage van maar liefst 10.000 exemplaren, de Special van 2018 wordt volgend jaar ook uitgedeeld op Hongarije PLaza en tal van vakantie- en reisbeurzen.


Deelname aan gemeenschappelijke stand Fiets- en Wandelbeurs

Uitgeverij Hongarije Magazine al een aantal jaren betrokken bij een gezamenlijke stand op de Fiets- en Wandelbeurs. In 2016 op bescheiden schaal, maar in 2017 stonden wij er weer met een grote stand met een tweetal partners. De kosten van de stand bedragen vooralsnog per partner € 400,- ex btw. Dit is geen gering bedrag, maar u krijgt er wel exclusiviteit voor, want onze stand is de enige die Hongarije vertegenwoordigt. En zowel het wandelen als het fietsen wordt in Hongarije steeds populairder, er zijn tal van initiatieven – mede ook door de EU gefinancierd - die het wandel- en fietspotentieel van Hongarije ondersteunen! Bovendien komen de partners in de stand natuurlijk ruimschoots gratis aan bod in de kolommen van Most Magyarul! Hongarije Magazine.
Hieronder geven wij nog even een overzicht van de advertentietarieven van Most Magyarul! Hongarije, van de Hongarije Magazine Toerisme Special en van de PR-mogelijkheden op de kaart van Hongarije.
Als u nog iets anders wilt weten, schroom niet een mailtje te sturen, wij werken op allerlei manieren graag samen met u!
Wij wensen u veel – zakelijk – succes in 2017,


Vriendelijke groet,


Edwin van Schie


Uitgeverij Hongarije Magazine
Eksterlaan 230, 2026 XM Haarlem
info@mostmagyarul.nl


Prijsoverzicht (ex btw 21%), prijzen in €:

Mogelijkheid 1:

ADVERTENTIESMost Magyarul! Hongarije MagazineToerisme Special
1/8; 92,5 x 63 of 43,75 x 131 € 75,-€ 90,-
1/4; 92,5 x 131 (w x h) € 100,-€ 125,-
1/2; 190x131 (ook mogelijk: 92,5 x 267,5) € 200,-€ 250,-
1/1 hele pagina of 190x267,2 mm € 350,-€ 400,-
1/1 achterzijde geheel A4 of 190x267,2 mm € 550,-€ 600,-

Mogelijkheid 2:

Vermelding (korte tekst met foto) op speciale pagina huistehuur in Most Magyarul! Hongarije Magazine.


Tijdelijke goedkope actie: € 50,- incl. btw!!

Deadline: 15 april 2017

Gesponsord ARTIKEL 1 of 2 bladzijden (spread) € 200,- ex btw

Hoe werkt een gesponsord artikel: na goedkeuring inhoud wordt lengte en opmaak bepaald door redactie, waarbij u nog wel inspraak heeft en uw fiat mag geven.

Tekst: een gesponsord artikel kan in overleg ook door de redactie worden geschreven.


Mogelijkheid 3:

Gesponsord ARTIKEL in Toerisme Special, 2 bladzijden (spread) € 200,--
(Kan in overleg ook door redactie worden geschreven.

Voorwaarde plaatsing artikel: mits akkoord redactie (inlichtingen hierover op aanvraag)
Voorwaarde opnemen advertentie: de uitgeverij heeft het recht advertenties zonder opgave van redenen te weigeren
.


Mogelijkheid 4:

3 a: Korte vermelding op TOERISTISCHE LANDKAART d.m.v. verwijzingsteken en/of korte omschrijving op landkaartzijde resp. naam, adres en hoedanigheid op achterzijde kaart (in tekstgedeelte: € 75,-- (Pas weer mogelijk na 2017)


3 b: Uitgebreide vermelding op TOERISTISCHELANDKAART: Idem als korte vermelding, maar dan met uitgebreider tekstartikel ( plm. 150 woorden) + foto op achterzijde kaart: € 150,- (Pas weer mogelijk na 2017)


Hongarije Magazine
Eksterlaan 230
NL- 2026 XM Haarlem
tel + 31 23 539 18 67


Direct contact met uitgever: 06 22 476 781


www.mostmagyarul.nl E-mail: info@hongarijemagazine.nl

Evenementen door en met Hongarije Magazine


Hongarije Fair 2011

Na het succes van de eerste Hongarije Fair in 2011, waar het vijftienjarig bestaan van tijdschrift Most Magyarul! Hongarije Magazine werd gevierd, organiseerde de Hongaarse School Haarlem en uitgeverij Hongarije Magazine een Mini-Hongarije Fair begin juni 2012. Een fotoserie is te zien op Facebook.


In 2013 bestond de Hongaarse School, het moederbedrijf van Most Magyarul! en van de websites http://www.hongaarseschool.nl, en http://www.hongaarsconcert.nl 25 jaar!


Dit is gevierd met een serie optredens en concerten. Het jubileumconcert met Liederen van verlangen van Karády Katalin, gezongen door Edina Csüllög was op 9 november 2013. Zie het album op Facebook , en de speciale uitgave van de Hongaarse School, die alle lezers van Most Magyarul! samen met nummer 65 begin 2014 in de bus kregen. Ook is er nu een filmpje verschenen op YouTube dat kort een van de gezongen liederen in beeld brengt. Ook uitgever Edwin van Schie mocht even de bühne op! Op veler verzoek is van dit programma een cd gemaakt die gepresenteerd werd op Hongarije Plaza 2014. In mei 2014 was er nog een tweetal concerten, waarvan een compilatie is te zien op YouTube. (Sinds kort is er nóg een opname te zien.).


Op 3 juli 2016 vierde Most magyarul! Hongarije Magazine zijn 20-jarig bestaan met het evenement Most Magyarul! draait door. Er is een film van te zien op het YouTube-kanaal van uitgever Edwin van Schie.


Op 5 november 2017 vond in Heemskerk de tweede editie plaats van het mini-omni-festival Most Magyarul! draait door. De catering was in handen van Hongaars restaurant Paprika Csárda en ook was er lángos van Lángos Express. Hier ziet en hoort u een filmische compilatie:

Adverteerders van de Toerisme Special van Most Magyarul! Hongarije Magazine let op:

U kunt de Special ook apart aanvragen, dan stuurt onze uitgeverij hem u toe, desgewenst samen met een recent nummer van Most Magyarul! Hongarije Magazine. Klik op Most Magyarul! Hongarije Magazine 

en u komt op de bestelpagina van het magazine.


Veel wandelverhalen over Hongarije en Transsylvanië in de nieuwe nummers van Most Magyarul! Hongarije Magazine:

U leest alles over monumenten, human interest, ontdek je plekje, evenementen en "Het roer om in Hongarije" in ons magazine dat u hier bestelt.

Mostmagyarul!