Maart 2008: Zangeres Annamari Dancs terug in Nederland

Zangeres/popbabe/operette-ster Annamari Dancs in Nederland

In 2006 organiseerde uitgeverij Hongarije Magazine een fantastische jubileumtoernee met de Hongaars-Transsylvanische sterzangeres Dancs Annamari. Onder Annamari leest u meer over deze veelzijdige zangeres en popdiva.

De aanleiding voor de toernee was het tienjarig bestaan van het populaire tijdschrift Most Magyarul! Hongarije Magazine. De unieke concertserie werd gerealiseerd in samenwerking met de Hongaarse School en met andere partners en sponsors, zoals wijnimporteurs en de luchtvaartmaatschappij Malév en docenten Hongaars.

Aangezien de concertserie de aanleiding vormde voor de totstandkoming van de Hongaarse evenementensite hongaarsconcert.nl besteedden wij diverse malen aandacht aan zangeres Annamari Dancs.
Wat kunt u van een concert van Annamari verwachten?

Muziek voor oud en jong

Annamari brengt naast eigen popliedjes en ballades ook een keur aan Hongaarse hits en schlagers, 'gouwe ouwe', en heerlijke operetteliedjes, waarmee zij menige Hongaar én Hollander een zeer gezellige en zelfs nostaligische avond bezorgt. Daarbij is Annamari een zeer goede entertainer, en zeer sympathiek naar het publiek. Zij geniet van elk optreden, of dat nu in eigen land Transsylvanië en Hongarije is, of in Zweden, Amerika of de Benelux.

Wie Hongaars leert vindt van vele liedjes de teksten op deze site. LINK

Mostmagyarul!