NIEUW: Veel informatie over evenementen in Nederland en België vindt u op onze evenementensite www.hongaarsconcert.nl. U vindt hier concerten, dansvoorstellingen, lezingen, filmvertoningen, exposities én allerlei feesten, wijnproeverijen etc.

Weer in 2018: HungaroMania

Groots Hongarije-festival in Leuven, België!

25 februari 2018: Hongaarse muziek, eten en drinken, stands en lezingen in Leuven!


Lees meer in het januarinummer van Most magyarul! Hongarije magazine. Dit nummer kunt u gratis als kennismakingsexemplaar ontvangen, vul het webformulier in. Kijk ook op www.hongarijemagazine.be

Op 29 september 2018: Hongarije Plaza in Barneveld

Nieuws volgt

Op 12 maart 2016 werd voor de vierde keer de landelijke Hongarije-happening Hongarije Plaza gehouden. De eerste twee edities vonden plaats op een buitenlocatie in Flevoland, de derde in Harderwijk, nu was Zoetermeer aan de beurt. Nieuws over de volgende editie in 2018 volgt.

Lees er alles over in ons tijdschrift Most magyarul! Hongarije magazine. Bestel nu een GRATIS proefnummer op ons webformulier.


De locatie in Zoetermeer bood ruimte aan ruim plm. vijftig stands van organisaties, bedrijven en stichtingen die gericht zijn op Hongarije of Hongaarse producten. Behalve wijnimporteurs, reisorganisaties en campinghouders boden ook Hongaarse levensmiddelenwinkels en andere ondernemers hun waren aan. Natuurlijk was ook Most Magyarul! Hongarije Magazine vertegenwoordigd op Hongarije Plaza. U vond bij ons o.a. oude nummers voor een beursprijsje, taalcursussen Nederlands voor Hongaren en Hongaars voor Nederlanders, onze GROENE BAK met toeristische regiokaarten alsmede de Toerisme Special editie 2016.


Muziek

Hongarije Plaza bood aan tal van Hongaarse musici, orkestjes, koren en dansgroepen een open podium.Activiteiten

Er was weer en flink aantal workshops en lezingen over uiteenlopende onderwerpen als onroerend goed in Hongarije, kuurreizen, volksmuziek, zakendoen met Hongarije en nog veel meer. Zie onze uitvoerig overzicht onderaan dit bericht


Catering

Food catering

Mostmagyarul!